Ο Απόστολος Ελ. Χριστοδουλάκης αναλύει το πρόγραμμα ¨Εξοικονόμηση κατ' οίκον ΙΙ"

Ο Απόστολος Ελ. Χριστοδουλάκης αναφέρεται στην έκθεση της ΕΛΣΤΑΤ για το 2017 για τον κλάδο των ακινήτων

Ο Απόστολος Ελ. Χριστοδουλάκης καλεσμένος στην εκπομπή Υπάρχει Λύση μιλάει για τις εξελίξεις στον κλάδο των ακινήτων, τις αντικειμενικές αξίες και την αξιοποίηση ακινήτων του Δημοσίου.

Ο Απόστολος Ελ. Χριστοδουλάκης καλεσμένος στην εκπομπή "Υπάρχει Λύση" αναφέρεται στην βελτίωση των επενδυτικών προσδοκιών σε ακίνητα της Ελλάδας, καθώς και στο ενδιαφέρον για επενδύσεις σε τουριστικά ακίνητα.

Ο Απόστολος Ελ. Χριστοδουλάκης αναφέρεται στις εξελίξεις στον κλάδο των ακινήτων, τις επενδύσεις σε τουριστικά ακίνητα και το ενδιαφέρον για γραφεία και οικιστικά ακίνητα μέσω AIRBNB.


Ο Απόστολος Ελ. Χριστοδουλάκης αναφερόμενος στον κλάδο των ακινήτων μιλάει για την χρηματοδότηση από τις τράπεζες, την φορολογία των ακινήτων και τους πλειστηριασμούς.


Ο Απόστολος Ελ. Χριστοδουλάκης μιλάει για τις προοπτικές επενδύσεων στον τουριστικό κλάδο των ακινήτων και την τάση προς τα ξενοδοχεία και τις εκμισθώσεις πολυτελών ακινήτων μέσω AIRBNB.


Ο Απόστολος Ελ. Χριστοδουλάκης αναφέρεται στα θετικά στοιχεία που προκύπτουν στον κλάδο των κατασκευών και των ανακαινίσεων, καθώς και στην αύξηση των νέων οικοδομικών αδειών.


Ο Απόστολος Ελ. Χριστοδουλάκης απαντά σε ερώτημα σχετικά με τις προοπτικές του κλάδου ακινήτων της Ελληνικής οικονομίας.